The Korean Cookbook (Gebunden/Hardback) von Junghyun Park

The Korean Cookbook
 Gebunden/Hardback
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I

49,95 €* Gebunden/Hardback

Alle Preise inkl. MwSt. | zzgl. Versand
ISBN-13:
9781838667542
Veröffentl:
2023
Einband:
Gebunden/Hardback
Seiten:
496
Autor:
Junghyun Park
Gewicht:
1703 g
Format:
27.8x19.9x4.1 cm
Sprache:
Englisch
Autor
Junghyun (JP) Park is an acclaimed chef born and raised in Seoul. With his wife, Ellia Park, he runs three restaurants in New York - Atoboy, Naro, and Atomix (2 Michelin stars, 3 stars from the New York Times). In 2022, Park received the Art of Hospitality Award from The Worlds 50 Best Restaurants, as well as reaching #33 for Atomix (the highest rank of an American restaurant). Jungyoon Choi is a culinary historian, researcher, lecturer, and writer in Korea. For the past decade, she has been the executive R&D chef of the Korean Culinary Research Center at Sempio Foods. She is Academy Vice Chair of Korea & China for Worlds 50 Best Restaurants and Asias 50 Best Restaurants.

 

Schlagwörter zu:

The Korean Cookbook von Junghyun Park - mit der ISBN: 9781838667542

authentic, desserts, dumplings, fermented foods, grilled meats, hotpots, Korean, noodles, pantry staples, porridges, raw food, recipes, rice, rice cakes, soups, stews, stir-fries, traditional, vegetable dishes, Online-Buchhandlung


 

Kunden Rezensionen: The Korean Cookbook | Buch oder eBook | Junghyun Park

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.


 

Kunden, die sich für: "The Korean Cookbook" von Junghyun Park als Buch oder eBook

interessiert haben, schauten sich auch die folgenden Bücher & eBooks an: