Physics in Food Manufacturing (EPUB) von Megan Povey

Physics in Food Manufacturing
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.
Case studies in fundamental and applied research
 EPUB
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar

124,99 €* EPUB

ISBN-13:
9780750325967
Veröffentl:
2020
Einband:
EPUB
Seiten:
450
Autor:
Megan Povey
Serie:
IOP ebooks ISSN
eBook Format:
EPUB
eBook-Typ:
Reflowable EPUB
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Kurzbeschreibung

This book is the first authoritative text on the role that physicists play in solving the inherently multidisciplinary science and technology challenges in food manufacturing. The book is an essential reference for interdisciplinary physical scientists, food/nutrition scientists and engineers working in academic research, government labs and industry, as well as valuable resource for R&D staff and product engineers working for suppliers of specialist instrumentation and equipment to the food processing industry.


 

Schlagwörter zu:

Physics in Food Manufacturing von Megan Povey - mit der ISBN: 9780750325967

Food physics, food science, rheology, fluid dynamics, flow measurement, colloidal chemistry, colloidal physics, soft matter, nanoparticles, nanoscience, surface science, interfaces, metrology and measurement, process engineering, crystallization, precipitation and gelatinization, imaging, microscopy, particle sizing, membrane physics, digestion, nutrition, Online-Buchhandlung


 

Kunden Rezensionen: Physics in Food Manufacturing | Buch oder eBook | Megan Povey

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.


 

Kunden, die sich für: "Physics in Food Manufacturing" von Megan Povey als Buch oder eBook

interessiert haben, schauten sich auch die folgenden Bücher & eBooks an: